Hvis det er tilfældet, så har Sadolin et par smarte forslag på lager, som med minimal anstrengelse vil gøre heIt almindelige, måske kedelige, rum kreative og indbydende.

Det eneste der er brug for, er lidt maling og lidt fantasi – og så er det bare at gå igang med din egen Mini-makeover!

 

Sadolin hargivet nyt liv til et ældre standardkøkken samt en væg i en spisestue, som ikke blev anvendt optimalt. Vi er udgået fra den indretning som allerede var i rummet og har kun tilføjet maling og en enkel styling. Læs endnu mere om kampagnen og se de otte flotte farver i fine miljøbilleder på www.sadolin.dk og i Sadolins Inspirationsbrochure '"Mini-Makeover".

En farvekollektion som du kan eksperimentere med 


Som inspiration til din egen mini-makeover har Sadolin fundet frem til en farvekollektion fyldt med smukke nuancer som frit kan kombineres ud fra personlig smag og indretningsstil.

Tone-i-tone er en stærk farvetrend som vi har valgt at vise med en mørk og fyldig 'Ocean Green'. Farverne repræsenteres med et antal mere neutrale nuancer i kombination med lyse pasteller samt mørkere og dybere farver. Disse grundfarver hjælper dig til et stilsikkert og enkelt resultat.

Med vores Sadolin Visualizer app kan du desuden teste farverne inden du beslutter dig for at male med dem, og på den måde se hvilke som passer allerbedst til dit hjem.

På Sadolins hjemmeside finder du endnu mere materiale samt tydelige instruktioner, som kan hjælpe dig med at gøre dit hjemmeprojekt til virkelighed.

Alle Sadolins trendfarver kan fås både til vægge og til indendørstræ.

På Sadolins hjemmeside finder du også altid gode råd og vejledning om maling generelt.

Sadolin præsenterer kampagnen Mini-makeover i butikkerne fra og med den 15. september 2016.